Te invit să descoperim cele cinci axe din DSM IV si DSM V, într-un cadru non formal, inedit și distractiv.

Tema acestei luni: Catatonia

CINE?

Pot participa:

  • studenții de la Facultățile de psihologie, indiferent de anul de studiu;
  • studenții de la Facultățile de medicina,  indiferent de anul de studiu;
  • studenții de la Facultățile și Colegiile de asistenți medicali,  indiferent de anul de studiu;
  • psihologi;
  • oricine își dorește acest gen de învățare.
  • Acest eveniment este avizat de Colegiul Psihologilor din Romania, Comisia de psihologie Clinică, 𝗖𝗼𝗱 RF-III-B-42 𝗱𝗶𝗻 01.07.𝟮𝟬𝟮𝟬.
  • Psihologii clinicieni vor primi o Diplomă cu cele 4 credite aferente, toți ceilalți vor primi Diplomă de participare.

UNDE?

Vom avea câte o întâlnire ONLINE, pe lună, pe platforma ZOOM.

Toți participanții vor primi un link către platforma zoom, unde vom viziona un film tematic, bine ales. 4 ore, vom întrerupe filmul de fiecare dată când consider necesar, pentru a face observare directă ghidată și analiză comportamentală, necesare în psihodiagnosticul final.

După vizionarea filmului tematic, vom avea sesiunea de Q&A și completarea Fisei de psihodiagnostic clinic, fișă pe care o veți primi anticipat.

În timpul vizionării filmului, fiecare participant va face propriile observații pe Fisa de psihodiagnostic, fișă.

Va exista un grup de Facebook unde vom împărtășii toate Fișele de psihodiagnostic realizate, fără nume, toate experiențele trăite și alte materiale didactice necesare în procesul de învățare.

CÂND ȘI CÂT COSTĂ?

 

 

Costul de participare la acest curs este de 170 lei.

Cursul va avea loc în data de 10.03.2023  între orele 17:00-21:00 pe platforma ZOOM.

Plata se va face online, în momentul înscrierii, cu cardul, printr-un link securizat,  Mobilpay, sau direct prin transfer bancar în contul cabinetului.

După care veti primi un link de conectare la platforma ZOOM cu o zi înainte de curs.


BENEFICII

  • prin observare directă ghidată și analiză comportamentală, vei învața să identifici mult mai ușor, într-un mod inedit și plăcut, tulburările specifice axei I, axa tulburărilor clinice, din DSM V (Manualul de diagnostic și clasificarea statistică a tulburărilor mintale), vei învața criteriile de diagnostic specifice pentru tulburările legate de o substanța, tulburările afective, tulburările anxioase, tulburările somatoforme, cele factice, cele sexuale și de identitate sexuală, cele de comportament alimentar, cele de somn, cele specifice controlului și impulsului, etc.
  • vei învața să identifici mult mai ușor tulburările specifice axei II, axa tulburărilor de personalitate, din DSM V, vei învața criteriile de diagnostic specifice pentru tulburările de personalitate, grupele A, B, C;
  • Vei știi sa folosești Scala de Evaluare  Globală a Funcționarii, asa cum este cerută de axa V din DSM V.
  •  vei avea distracție, învățare și prieteni.

DESPRE MINE

Numele meu este Daniela Monica Guzu şi mă bucur să te întâlnesc, acum şi aici.

Unul din rolurile vieţii mele este cel de psiholog clinician, cu practică privată de peste 12 ani, unde realizez multe evaluări psihologice pentru multe contexte (am mai multe colaborări cu diferite instituţii) precum şi intervenţie psihoterapeutică pentru copii, adolescenţi şi adulţi.

Însă, preferata mea rămâne specializarea în expertiză psihologică în instanţele de judecată atât în domeniul penal cât şi cel civil.

Am o experienţă mare în speţele legate de familie şi în special în custodia minorilor, stabilirea domiciliului minorilor, stabilirea programului de vizitare, abuz şi conflict în familie etc. 

Întotdeauna sunt bucuroasă să ajut familiile care se află în aceste situaţii de viaţă, sunt foarte fericită când ajut copiii să depăşească cu bine, fără traume emoţionale, procesul de divorţ şi post-divorţ.


CONTACT

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te rog sa ma contactezi, te ajut cu drag.